Våra tjänster

Elinstallationer, VVS och driftteknik m.m.

Behöver du hjälp med Elinstallationer, VVS, Driftteknik eller kontroller av radonnivåer eller ventilationen? Vi på Evelko AB kan hjälpa dig med detta och mycket mer!

Vi riktar oss främst till fastighetsägare i Mälardalen. I vårt arbete är det alltid viktigt med helhet och att alltid leverera kvalitetssäkrade arbeten. Våra duktiga elektriker är självklart alla behöriga och samtliga på företaget har en bred kompetens och erfarenhet.

Nedan kan du läsa om de olika tjänster vi erbjuder! Tveka inte att höra av dig till oss om du också värdesätter kvalitetsarbeten utförda av proffs! Ring oss på 018-101400 för Uppsala eller 0171-21320 för Enköping!

Elinstallationer

Vi har bred kompetens och stor erfarenhet när det kommer till alla sorters elarbeten. I staben hittar du såväl serviceelektriker som industrielektriker.

Vi på Evelko AB tar oss an både kortare serviceuppdrag och större projekt och erbjuder ett komplett alternativ för elinstallationer. Eftersom vi erbjuder flertalet tjänster inom både El och VVS har vi alltid en uppfattning om helheten och jobbar alltid för att samarbetet mellan de olika teknikområdena ska flyta på utan förhinder. Våra elinstallatörer värdesätter trygga och snygga arbete och självklart, effektivitet. Anlita oss för såväl stora som små projekt gällande din fastighet!

Ventilation

Vi vet att kunskap och erfarenhet är det som leder till bästa möjliga förutsättningarna för en väl fungerande inomhusmiljö. Evelko AB utför ventilationsinställningar i Uppsala.

Våra duktiga ventilationstekniker hjälper er med installationer, mätningar och underhållsplaner. Vi tänker alltid på helheten och den röda tråden för vårt ventilationsarbete är energioptimering och vi levererar alltid förebyggande och avhjälpande service. Kontakta oss när det är dags för din regelbundna ventilationskontroll.

Styr & Regler

Vi utför service och installation av styr- & reglerutrustningar. Att produkterna ska uppfylla krav gällande miljö, säkerhet och kvalitet är en självklarhet för oss på Evelko, därför använder vi oss enbart av med CE-märkning.

Vid val av utrustning och varumärken har vi alltid kundens unika situation och behov i åtanke för bästa möjliga resultat.

Serviceavtal

Om du tecknar ett serviceavtal med oss på Evelko AB kan du alltid ringa oss när fel uppkommer! Vi kan även se över era elinstallationer på fasta tider så ni kan känna er trygga i att allt fungerar som det ska.

Varje kund är unik därför tecknar vi alltid ett avtal som är anpassat efter dig som kund och kan genom det komma fram till vilken nivå av service som just du behöver! Teckna ett serviceavtal med oss och få förebyggande underhåll och kontroller som hjälper dig att undvika driftstörningar och kostsamma reparationer.

VVS

Våra duktiga VVS-tekniker utför nyinstallationer, felsökningar och reparationer alla typer av fastighetstekniska rörinstallationer. Vi installerar och underhåller även vattenledningar och sanitetsledningar.

Då vi är verksamma inom flera olika teknikområden förstår vi vikten av att samarbetet mellan de olika områdena och har alltid detta i åtanke i allt vi gör. Kontakta oss om du vill få kvalitetssäkrade VVS-installationer utförda i din fastighet.

Konsulttjänster

  • Obligatorisk Ventilationskontroll, OVK
  • CE-märkning
  • Underhållsplaner
  • Drift och underhåll av VVS och kylinstallationer i fastigheter
  • Projektering av värme, luftbehandling, styr & regler samt el
  • Radonutredningar och åtgärdsförslag