VVS-montör i Uppsala

Ledig tjänst: VVS-montör

Vi på AB Evelko utökar vår verksamhet och söker nu kunniga och erfarna VVS-montörer/ventilationstekniker. Just nu söker vi dig som är VVS-montör med några år i branschen.

Är du en person med eget driv och som vill utvecklas i din yrkesroll? Då är du mer än välkommen att ansöka till tjänsten som VVS-montör i vårt gäng. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt!

Arbetsbeskrivning

AB Evelko är en personlig och flexibel arbetsplats med varierande uppgifter. Att jobba som VVS-montör hos oss innebär att arbetsuppgifterna aldrig är enformiga och långrandiga! Trivs du med att ta eget ansvar och är initiativtagande och idérik? Här får utvecklas och nya utmaningar i en varierande roll!

Som VVS-montör/tekniker kommer du främst arbeta med service och mindre entreprenader, mer sällan även nyproduktion. Här kommer du arbeta utifrån ditt kunnande och kundens önskningar och förutsättningar. Du ska hitta lösningar i mindre projekteringar, styckningar, montering och installation av VVS i befintliga lokaler och byggnader, anpassning för nya hyresgäster, kontor, butiker eller andra former av produktionslokaler. Här kommer du utifrån arbetsorder utföra olika serviceärenden hos kunder som till största del är professionella fastighetsägare.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara provanställd.

Din profil

Vi ser att du som VVS-montör är driven och kan ta egna initiativ. Ute på jobb krävs det kunnighet, noggrannhet samt att du är ordningsam i ditt arbete. Då du kommer att arbeta med service och kundkontakt ser vi att du är serviceinriktad och kan föra bra kommunikation. Vidare ser vi att du drivs av problemlösning, är aktiv i ditt arbete och trivs med att ta egna initiativ.

Krav

  • VVS-utbildning
  • Färdiggjorda lärlingstimmar och innehavande av licens
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Om företaget

AB Evelko är ett härligt gäng som gillar att ha roligt på jobbet! Vi är ett ungt företag med lång erfarenhet inom branschen. I dagsläget är vi fyra ägare som alla jobbar inom och driver företaget framåt tillsammans med 10 andra tekniker.

Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Hör av dig till oss

Intresserad? Hör av dig till admin@abevelko.se eller fyll i kontaktformuläret nedan. Välkommen med din ansökan redan idag!

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]